Szobafestés lépésről lépésre

2022. szeptember 26. 19:33 - T.F.B

Milyen színek illenek össze?

Alapvetően sokféle megközelítés létezik a színek és a színes akcentusok használatára a lakó- vagy üzlethelyiségben egy bizonyos hangulat megteremtése érdekében.

Ezért elengedhetetlen, hogy előre megfontoljuk, hogy melyik koncepciót  kell kialakítani.

Az azonos színű padlóval és falakkal rendelkező szobában érdemes kontrasztokat létrehozni. Ez úgy érhető el, hogy a bútorokat szemet gyönyörködtető színekben helyezzük el a sötétre festett fal előtt. Például egy mustárszínű fotel tökéletesen illeszkedik az
antracit színű fal elé, és hangulatos légkört teremt. A fehér falú szobákban pasztell színű, fémből vagy ezüstből készült bútorokkal és kiegészítőkkel lehet hangsúlyt fektetni.

Számtalan színkombináció sokféle célra alkalmas. Ez csak a megfelelő tónusértéktől függ.

Ha trendi akar lenni 2022-ben, akkor mutatni kell egy kis bátorságot. A sötét sötétkék és kék tónusok első pillantásra rendkívül sötétnek tűnhetnek
. A fehér és fém színű kiegészítők különösen jól passzolnak ehhez a falszínhez, és elegáns és extravagáns szobahangulatot teremtenek. 

Akinek tetszik  a sötét árnyalat, fényes felületekkel dolgozzon ezekben a helyiségekben, mivel ezek visszaverik a fényt.
A természet kínál némi ihletet, az Ön életteréhez is. A fenntartható építőanyag fát évezredek óta használnak bútorgyártáshoz. A fabútorok nagyszerűen használhatók a "menő" helyiségekben, amelyek például sok fémmel, krómmal vagy üveggel vannak felszerelve, és kellemes meleget, otthonosságot biztosítanak. A világos fából készült bútorok, például tölgyfából, optimálisan kombinálhatók világos vagy élénk színekkel, és a szelektív kontrasztok révén modern és stílusos hangulatot teremtenek. A sötét fából készült bútorok különösen jól elhelyezhetők az élénken festett falak, például a cseresznyepiros falak előtt.

És most?

Ha szobáinak egy kis változatosságra lenne szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi készséggel állunk rendelkezésére. Legyen kis vagy nagy lakás szobafestése Zuglóban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szobafestes-falszinek.blog.hu/api/trackback/id/tr5617940664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Szobafestés lépésről lépésre
süti beállítások módosítása